Árak

A vállalkozásom áfa mentes, így a feltüntetett árakon felül nincs többletköltség.

1. Ellátások (táppénz, CSED, GYED) várható összegének kalkulációja

Díja:

  • 1 ellátás számolása: 10.000 forint
  • 2 ellátás számolása: 15.000 forint
  • Mindhárom ellátás számolása: 20.000 forint

2. Írásbeli elemzés (ellátás várható összegének a számolását nem tartalmazza)

A kérdéseidtől és a helyzetedtől függően 3-4 oldalas részletes elemzést tartalmaz arról, hogy az elemzés idején milyen lehetőségeid vannak, és adott esetben javaslatokat arra nézve, hogyan javíthatod a jövőbeni anyagi helyzetedet. A szolgáltatáshoz tartozik minden esetben további kérdezési lehetőség írásban, vagy szóban.

Díja:

  • 1 elemzés + 15 napos e-mailes és telefonos kérdezési lehetőség: 20.000 forint
  • 1 elemzés + 30 napos e-mailes és telefonos kérdezési lehetőség: 25.000 forint

3. Személyes tanácsadás (ellátás várható összegének a számolását nem tartalmazza)

Ha te jobban szeretnéd személyesen átbeszélni a kérdéseidet, erre is van lehetőség, de egyelőre Jászberény és vonzáskörzetében tudom biztosítani. A beszélgetést követően kapsz egy írásbeli összefoglalót is az elhangzottakról.

Díja:

  • 15.000 forint/60 perc, majd minden újabb megkezdett óra 3.000 forint

4. Skype / telefonos konzultáció (ellátás várható összegének a számolását nem tartalmazza)
Ha esetleg a távolság miatt a személyes találkozó nem opció, javaslom a telefonos vagy Skype beszélgetést. Úgy élő szóban tudjuk megbeszélni a kérdéseidet. A beszélgetést követően kapsz egy írásbeli összefoglalót is az elhangzottakról.

Díja:

  • 20.000 forint/alkalom (60-90 perc)

5. Komplex, összehasonlító elemzés

Gyakran felmerül a kismamák részéről a „Hogy járok a legjobban?” kérdés. Vannak olyan helyzetek, amikor erre a kérdésre csak konkrét számítások elvégzése után lehet korrekt választ adni. Ez leggyakrabban akkor fordul elő, ha meg kell teremteni a jogosultságot az ellátásokra, ami néha költséges, illetve ha valakinek változó a bére és egyáltalán nem mindegy, mikor igényli az ellátásokat. Ezekben az esetekben lehet hasznos egy komplex, konkrét számadatok és kalkulációk alapján elkészített elemzés, amely felvázolja, hogy melyik variáció mivel jár és milyen összegű ellátást eredményez.

Díja:

  • Komplex, összehasonlító elemzés készítése a lehetőségek számától, bonyolultságától függően 25.000 – 40.000 forint között mozog, konkrét esetleírás alapján tudok ajánlatot adni.